2013. május 18., szombat

Megújult a Domonkos Nővérek honlapja


Pünkösdre megújult a Domonkos Nővérek honlapja. A készítés körülményeiről, a honlap céljáról és a tOP-pontokról Deák Hedvig általános főnöknőt kérdeztük.
- Az új honlap több hónapos közös munka eredménye. Sok beszélgetésben tisztáztuk a honlapkészítő vállalkozással, kit és hogyan szeretnénk az új weblappal megszólítani.

Úgy szerettük volna megújítani a honlapunkat, hogy az mind megjelenésében, mind tartalmában tükrözze a Domonkos Rend és a Kongregációnk lelkiségét, életformáját, küldetését, de jelenlegi összetételét és tevékenységét is: azt, akik és ahogyan mi ma Magyarországon domonkosokként jelen vagyunk.

Célja, hogy egyaránt betekintést nyújtson a közösségünk életébe azok számára, akik információt keresnek a Rendről vagy rólunk, életünk részleteiről, a domonkos lelkiségről, de azok számára is, akik általában a szerzetesi élet, illetve a domonkos szerzetesi élet iránt érdeklődnek, vagy általában hivatásukat keresik: szerettünk volna némi segítséget nyújtani nekik, ezért kibővítettük a hivatásról szóló menüpontot. A hírek menüpontban a fontosabb eseményekről is tájékozódhatnak.

Végül a „tOP-pontok” menüpontban szeretnénk a neten keresztül a rend hivatását, vagyis az evangélium hirdetését megvalósítani: prédikációval, illetve domonkos (OP) szemszögből nézve a világot – mondta a Magyar Kurírnak Deák Hedvig nővér.
A honlap címe: http://domonkosnoverek.hu/
Forrás: Magyar Kurír


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése