2013. május 13., hétfő

Imádság a Fatimai Boldogságos Szűz Máriához hivatásokértFatimai Boldogságos Szűz Mária, kérünk, járj közben országunk fiataljaiért, hogy minél többen hallják meg a hívó szót és ajánlják fel életüket Isten szorosabb követésére olyan módon, ahogy ez leginkább üdvösségüket és a rájuk bízottak üdvösségét szolgálja. Te igent mondtál Isten Akaratára, imádkozz a meghívott fiatalokért, hogy egész szívvel tudjanak ők is igent mondani arra az életre, amelyre Isten hívja őket. Segítsd a már elkötelezetteket, hogy egész életükben hűségesek tudjanak maradni, és egykor Veled és a Szentháromsággal együtt lehessenek Boldog Jácintával, Ferenccel és Luciával és az összes szenttel. Amen.

1 megjegyzés:

  1. JÖJJ SZENTLÉLEK ÚRISTEN ,S TÉGY KÉPESSÉ ,HOGY MINDEN PERCBEN MERJEK ÁLMODNI ,HOGY MINDEN NEKEM ADATOT TALENTUMAIM ,MÁRIA KÖZBENJÁRÁSÁRA MEGVALÓSULHATNAK ,HA ,,ISTEN NAGYOBB DICSŐSÉGÉRE VÁLIK"
    ATYÁM ,ADD ,HOGY MINDIG S MINDENBEN --HÁLÁM JELÉÜL--CSAKIS AZT AKARJAM ,AMIT TE AKARSZ,S SEGÍTS ,HOGY MINDANNYIAN E TUDATTAL AKARJUNK ÉLNI,MERT CSAKIS IGY ÉRDEMES ÉLNI

    VálaszTörlés