2019. február 8., péntek

„Íme, újjáteremtek mindent!” - nyílt hétvége a Szent Erzsébet Nővéreknél

2019. április 5-7. Nyílt hétvégét „Íme, újjáteremtek mindent!” tartunk hivatásukat kereső lányoknak.

Mindannyian hívva vagyunk…Van egy mindenkinek szóló meghívás: meghívásunk van arra, hogy Isten szeretetéből éljünk. Talán Isten arra hív Téged, hogy megházasodj, hogy családot alapíts, hogy konkrétan másoknak add oda az életed. Vagy talán arra hív, hogy szerzetes legyél, hogy teljesen neki szenteld az életed. Bármelyik is legyen, Isten arra hív, hogy boldog legyél. Arra hív, hogy örülj, növekedj a szentségben, szeress és engedd magad szeretni…és hogy élj!

Mi az én hivatásom, amelyre Isten hív? Arra hívunk, gondolkozzunk ezen együtt!


Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a 15-35 év közötti hajadon lányokat, akik még nem döntöttek, vagy még nem tudnak dönteni az életállapotukkal kapcsolatosan.

Milyen programokra számíthatsz? Az érdeklődők betekinthetnek a szerzetesi életünkbe (személyes beszélgetés, közös és egyéni imádság, munka, játék, tanítás, közös liturgikus ima (szentmise, zsolozsma, szabadidős programok). A részvétel ingyenes.

A jelentkezők felé teljes mértékben nyitottak és közvetlenek vagyunk.

A jelentkezéssel kapcsolatos elérhetőség, ahova a kérdéseket is el lehet küldeni: zsuzsannacsse@gmail.com, telefonos elérhetőség: +36303306259. 

Az érdeklődők az életünkről a http://erzsebetnoverek.communio.hu/ oldalon vagy a https://www.facebook.com/szenterzsebetnoverek/ oldalon olvashatnak.

Forrás: Szent Erzsébet Nővérek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése