2014. július 31., csütörtök

Hivatástisztázó személyesen kísért szent ignáci lelkigyakorlat

2014. augusztus 6-13.

Kísérő: Forrai Tamás SJ; Gerber György; Gerber Bori

“Kérjem a kegyelmet, amit kívánok. Itt azt a kegyelmet kérem a mi Urunktól, hogy ne legyek süket az ő hívására, hanem készséges és szorgos szent akaratának teljesítésében” Szent Ignác

 Életünk újra és újra útelágazáshoz ér, amikor döntést kell hoznunk. Hogyan tovább? Egy Szent Ignác-i lelkigyakorlat hatalmas segítséget adhat, hogy felismerjük, mi is a mi hivatásunk. Van, akit a családalapítás vonz, de fél az elköteleződéstől. Van, aki vágyat érez Jézus osztatlan követésére az evangéliumi tanácsok útján, de bizonytalan, hogy milyen formában is tegye. Szerzetesként, papként? Van, akit sokféle vágy feszít, s nem látja még, melyikre hallgasson. Szent Ignác lelkigyakorlatai a csend, az ima és a személyes beszélgetések révén segítséget nyújtanak abban, hogy rendet teremtsünk életünkben és felismerjük legmélyebb vágyainkat. Mély vágyaink elvezethetnek hivatásunk felismeréséhez és egy-egy döntő lépés megtételéhez.

Persze kiderülhet, hogy esetleg még nem érettek a feltételek egy végleges döntés meghozatalára. Egy 8 napos lelkigyakorlat akkor is segítségünkre lehet, hogy előrébb lépjünk és előkészítsünk egy döntést, amit majd később hozunk meg.

Költségek:
Keresőknek: 28.000.-Ft
Diákoknak: 24.500.-Ft

Életrendezés Háza 
7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló 11. 
Tel: 72/490-610, 30/3385-784 (H-P 9:00-17:00) 
E-mail: eletrendezes@jezsuita.hu

Forrás: Életrendezés Háza


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése