2013. szeptember 1., vasárnap

Hivatástisztázó év

Hivatástisztázó év 20-35 év közötti nők részére

A 2013/14-as tanévben, a Jézus Szíve Társasága testvérei hivatástisztázó évre hívják azokat a 20-35 év közötti nőket, akik a mindennapi munkájuk vagy tanulmányuk mellett, imádságos keretek között, közösségben élve szeretnék felismerni, tisztázni milyen életállapotra kaptak meghívást. A hivatástisztázó év egy bentlakós program azok számára, akik vágynak a mély Isten-kapcsolatra, és élethivatásukat keresik; az Istennek szentelt életre vagy a házas hivatásra imádságos keretek között szeretnének készülni; s úgy érzik, hogy az imádság és a közösségi élet segítik a döntéshozatalban, elköteleződésben.
A hivatástisztázó év ideje alatt a testvérek Árpád-házi Szent Margit Tanulmányi Házának (Budapest) önálló részében (Emmausz Ház) kínálnak otthont a program résztvevőinek. A hivatástisztázó év folyamán imamódok tanulása, lelkigyakorlatok, lelki hétvégék, személyes lelki kísérés és közösségi esték segítik a részvevőket szerzetesi vagy családos hivatásuk tisztázásában.
A hivatástisztázó év kísérői a Jézus Szíve Társasága testvérei. Közösségük szentignáci lelkiséget élő apostoli élet társasága.
Érdeklődés és további információ a hivatas@sjc.hu címen kapható Mézinger Gabriella testvértől.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése