2015. április 12., vasárnap

Hivatás-nap

A Váci Egyházmegye Előkészítő Szemináriuma az Észak-Dunamenti régió fiataljaival együtt Hivatás-napot, találkozót szervez a Megszentelt Élet évében, Kismaroson, a Ciszterci Nővérek monostorának területén, 2015. május 9-én, szombaton. A nap témája a döntés és a megszentelt élet, amelyről a három főbb hivatásnak megfelelően, három fórumon lesz szó: kispapokkal, nővérekkel és házas-, jegyes-párokkal.


A találkozó, miként Isten hívása is, mindenkinek szól, függetlenül attól, hogy milyen hivatást érez magáénak. Szeretettel várunk ezért egyházmegyénkből minden 14 év fölötti fiatalt, minden ifjúsági közösséget vezetőjükkel, hitoktatójukkal, lelkipásztorukkal. A találkozó folyamán betekintést nyerhetnek a „Kafarnaum Ház” életébe.

A találkozó reggel 9,30-kor kezdődik. A sportos, kirándulós, játékos délutánt 16,00-kor zárjuk. Étkezésre szendvicsről és meleg teáról gondoskodunk. Kérjük a kedves paptestvéreket, bátorítsák egyházközségeik fiataljait, küldjék őket, és ha tehetik, maguk is kapcsolódjanak bele találkozónkba!

A létszám miatt segítség, ha előre jelzik részvételüket a következő e-mail címen:

fejerdy.aron@vaciegyhazmegye.hu.

Forrás: Váci Egyházmegye


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése