2017. június 1., csütörtök

Akarsz-e nővér lenni?

Ezek a nővérek a ”Jégvarázs (Frozen)” dalát átírták, amely a hivatásról szól:”Akarsz-e nővér lenni?” címmel

 
El sem hiszem, hogy két év kellett ahhoz, hogy megtaláljam ezt a videot! A (szalézi nővérek hivatással foglalkozó) Happy Nun című internetes video csatornája adaptálta az „Akarsz-e hóembert építeni?” dalt egy „Akarsz-e nővér lenni?”címűre és az eredmény egy nagyon inspiráló dal arról, hogyan kell megkülönböztetni, hogy kapott-e meghívást valaki a megszentelt életre.

Ha van nyolc év alatti kislány a családban, nagy a valószínűsége, hogy meghallgatják többször is a Jégvarázs dalait. Ez a verzió egy nagyszerű változat és szintén nem bánom, ha együtt énekeljük a lányommal.

Érdemes többször is meghallgatni ezt a dalt. Elsőre nagyon viccesnek találtam. Nagyszerű paródia és a bábok mosolyra fakasztóak. Még a 3 éves lányom is nagyon meg volt kavarodva, hogy miért nem az eredeti szöveggel éneklik a dalt, ezért érdemes felkészülni és némi magyarázatot fűzni hozzá, ha gyermekekkel hallgatjuk a dalt. Amint másodszor néztem meg a videot a szövegre is figyeltem és nagyon JÓ! Nemcsak jó, de tartalmas és segít annak, aki szeretné tisztázni a hivatását a megszentelt élettel kapcsolatban.

Forrás: CatholicLink 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése