2019. október 4., péntek

Gaudete rádió

A Gaudete rádióműsor az Egri Érseki Papnevelő Intézet kispapjai által szerkesztett rádióadás, amely a tanulmányi év alatt heti rendszerességgel jelentkezik a Szent István Rádió hullámhosszain, valamint internetes oldalán. (Eger: FM 91,8 MHz; Miskolc: FM 91,8 MHz; Hatvan: FM 94,0 MHz, Tokaj: FM 91,8 MHz, Törökszentmiklós: 96,4 MHz, Encs: 95,4 MHz, Gyöngyös: 102,2 MHz; Sátoraljaújhely: FM 91,8 MHz)


A műsor célja kettős: egyrészt ablakot nyit a Szent István Rádió hallgatóinak a Szemináriumra, hogy betekintést nyerhessenek a papságra készülök mindennapi életébe, programjaiba, másrészt lehetőséget biztosít a kispapoknak a médiaszereplések gyakorlására, valamint gondolataik megosztására.

Műsoraink rendszerint a kispapok életének hivatásukkal kapcsolatos eseményeivel és a Szeminárium életével foglalkoznak.  A meghívott vendégek az esetek túlnyomó többségében kispapok, vagy a Szemináriumhoz szorosabban-lazábban kapcsolódó személyek.

Adásunk a tanév folyamán csütörtökönként 16 órakor kerül adásba. A műsorhoz kapcsolódó hozzászólásokat a Gaudete rádióműsor Facebook oldalára várjuk üzenetben, vagy az Egri Érseki Papnevelő Intézet címére levélben (3300 Eger, Foglár György utca 6). Kérjük, hogy címzettként a Gaudete rádiót jelölje meg.

Arra hívjuk, hogy kövesse életünket a Szent István Rádión keresztül is!

Forrás: Egri Szeminárium

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése