2016. december 31., szombat

Év végi hálaadás a hivatásért

Mennyei Atyám, hálát adok Neked a hivatásomért, amelyet megálmodtál velem kapcsolatban.

Tudom, hogy ez a legszentebb és legrövidebb út az üdvösségemhez. Hiszem és bízom benne, hogy ezt az utat megmutatod a számomra, hogy elvezetsz ezen az úton, és ha rátaláltam Te megőrzöl rajta és beteljesíted az életem.


  Kérem a kegyelmedet, hogy minden szükséges eszközt az eléréséhez jól fel tudjak használni és a Te kegyelmed által mindenkoron meg is tudjak maradni rajta.

Hálát adok a tervedért, a még előttem álló útjelzőkért, amelyekkel tovább fogsz segíteni a terv megvalósításában.

Köszönöm mindazokat a helyzetjelző fényeket, amelyeket eddig megadtál számomra, hogy rátalálhassak arra az útra, amely számomra a legmegfelelőbb.

Köszönöm és hálát adok azokért a személyekért, akik erre az útra rátaláláshoz hozzá segítenek, és az elmélyülésben segítenek Hozzád Feléd és Veled.

Hálát adok a példaképként nekem adott elődökért, a prófétákért, a szentekért, az őrzőangyalomért és a védőszentjeimért, a Szent Családért, mindenkiért, akik csillagként ragyogják be életemet az úton való tiszta látásért.

Hálát adok azokért az eszközökért, amelyeket már fel tudtam használni és segíts, hogy ezeket az eszközöket lelkem üdvösségére tudjam kamatoztatni.

Hálát adok minden kegyelmi forrásért, Szent Igédért, a szentségekért, a közösségeimért, sugallataidért, a kapott próféciákért és minden kegyelemért, amelyeket készen nyújtottál felém vezetésül és ajándékul, hogy segítsenek hivatásom kialakulásáért és a kitűzött cél felé való jó előrehaladásért.

Hálát adok, hogy Te nem érdemeim alapján választasz ki a hivatásomra, hanem a megadott hivatáshoz átadod számomra a szükséges kegyelmeket.

Segíts, hogy ne torpanjak meg, hogy egyik úthoz se ragaszkodjak a magam elképelése szerint, hanem bízzam rád az út kiválasztását, felfedését és az azon való hűséges megmaradást.

Hálatelt szívvel köszönöm meg Szent Fiad közénk érkezését, életének minden momentumát, amelyből erőt, példát és vezetést meríthetek saját életemre vonatkoztatva.

Hálásan köszönöm Szent Lelked sugallatait a hivatástisztázásom során és kérem Tőle a hitet, reményt és a szeretetet, hogy a megkezdett úton ajándékaival együttműködve az Ő vezetése alatt járjak életem minden pillanatában.

Köszönöm az akadályokat, az engem ért fájdalmakat és sebesüléseket, nehézségeket és szenvedéseket, amelyek által szintén vezetni, irányítani tudsz, ha megengedem Számodra ezeken keresztül is és hálát adok, hogy Te minden negatívnak tűnő eszközt a javamra is fel tudsz használni.

Köszönök minden eddigi élethelyzetet és tapasztalatot, melyekből tudok a jövőre nézve segítséget kapni, hogy mi a feladatom, és hogy tudnám a számomra adott terv szerint érdemszerzően megélni.

Hálát adok a mögöttem álló hivatáskeresésben eltöltött évért, a hivatásomban való elkötelezett lépéseimért és az úton való előrejutásért.

Köszönöm a Szentháromság és az Égiek minden kegyelmi adományát és kérem eljövendő életemben, hogy segítsenek tovább, ígérem, hogy együtt működöm a kegyelemmel és a kapott kegyelmekhez hűséges leszek.

Amen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése