2020. június 15., hétfő

Hálaadás jubileumi fogadalomújításra

Mennyei Atyám, Megváltó Jézusom és Vigasztaló Szentlélek! 

Hálát adok Neked Szentháromság Egy Isten a meghívásomért, hogy ennyi időn át megtartottál engem a megszentelt hivatás útján. Csak a Te erőd által képes az ember ezen megmaradni és én hálát adok azért, hogy minden kísértés és nehézség mellett velem voltál, óvtál, védtél és segítettél. 

Terád bízom ezután is életemet és kérlek, segíts tovább haladni az úton, hogy minél közelebb kerülhessek Hozzád és minél inkább tudjam szolgálni a rám bízottakat. Ne engedd, hogy elbátortalanodjak, ha újra nehézségek érnek, hanem bátran Te Beléd kapaszkodva járjam ösvényeidet. 

Köszönök minden örömet és segítséget, amelyeket adtál és amelyekkel elhalmoztál minden nehézség mellett, kérlek tarts meg ezek által is, hogy ezekre visszatekintve mindig megújulhassak és erőt meríthessek a problémák leküzdéséhez.


Mennyei Atyám, köszönöm Neked, hogy amikor megteremtettél, Te már tudtál a meghívásomról és szeretettel rávezettél erre az útra és megtartottál mindezidáig.

Jézusom, köszönöm Neked, hogy Jegyesedül fogadtál, és hogy Te Végtelenül szeretsz, Szent Szívedbe befogadsz és éltetsz szereteted Szent Tüzével.

Drága Szentlélek, Te segítettél a megkülönböztetésben, hogy ez a legalkalmasabb út az életemben, amelyen járhatok az üdvösség felé vezető úton és Te áldasz meg, hogy a hivatásom gyümölcseiből mások is részesedhessenek.

Köszönöm Szűzanyám, hogy Te anyai oltalmaddal és pártfogásoddal mindig mellettem álltál, anyai palástoddal kérlek ezután is takarj be, hogy szentség felé törekedve tisztaságban és alázatban járjak Veled és Szent Fiaddal ezen az úton.

Köszönöm Szent József, hogy te közben jársz munkámért és a tisztaság megőrzéséért minden nap és kérlek, ezután se feledkezz meg rólam ebben a két komoly kérdésben.

Köszönöm Őrzőangyalom, hogy Te is ott voltál minden nehézségemben, de örömömben is, hogy te megóvtál és vezettél minden bűntől és bajtól megóvtál, kérlek ezután is vigyázd lépteimet a mennyek felé tartva.

Védőszentjeim és kedves szentjeim nektek is hálát adok közbenjárásotokért és kérlek, hogy a továbbiakban is imádkozzatok értem, járjatok közben, hogy erőben és kitartásban állhassak helyt feladataimban és életemben.

Istenem eléd helyezem életem, képességeim, vágyaim és lehetőségeim, hogy Te hozd ki ezekből a továbbiakban is a legjobbat, hogy még több jubileumot is Veled együtt ünnepelhessek és megérhessek Veled hálaadásban, örömben és a Te dicsőítésedben. Amen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése