2015. augusztus 30., vasárnap

Csodák a hétköznapokban

Könyvajánló

Thomas M Gögele LC & Valentin Gögele LC:Csodák a hétköznapokban - 100 katolikus pap tanúságtétele


Ez a könyv az Istennel való élet kegyelmi pillanatairól szól. A világ különféle városaiban és falvaiban élő katolikus papok tanúságtételeit olvashatjuk olyan hétköznapi eseményekről, melyekben Isten különleges áldásával találkoztak. Szívükben hordják Isten szeretetének tüzét és életüket áldozzák egy jobb világ reményében az emberekért. Ezekben a tanúságtételekben minden pap hálát ad a hivatásáért, hogy Isten eszköze lehet és szolgálhatja az emberek üdvösségét.

Ha nem lenne pap, ki mutatná meg az örök élet felé vezető utat? Ha nem lenne pap, ki segítené az embereket, hogy ki tudjanak lépni az elhibázott élet depressziójából, ki mutatná meg nekik az utat Jézus felé, aki meg tudja menteni őket? Ha nem lenne lelki atya, ki vigasztalná meg azokat, aki szorongásaikban és szomorúságukban elutasítják az életet? A világ legnagyobb szükséglete ma nem az energia, hanem a papi hivatás.

Ma 414 000 katolikus pap hirdeti az élet evangéliumát szerte a világon. Olyan férfiak ők, akik életüket áldozzák az emberek üdvösségéért. A keresztény szülők bátorítsák fiaikat, hogy merjék vállalni a papi szolgálatot, hogy minél többen legyenek, akik megmentik az emberek lelkét az örök üdvösségnek. De fontos a papokért mondott imádság is, hogy szolgálatuk minél hatékonyabb legyen hazánkban és a világban egyaránt.

Forrás: Martinus Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése